• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

Év végére készülve

ÉV VÉGÉRE KÉSZÜLVE

Már egy éve, hogy fogadjuk a borkóstoló vendégeket, csoportokat, cégeket a Modern látványborászatunk 75 fős felső borkóstoló termében, melyhez egy gyönyörű kerthelyiség is tartozik. Idén Bornapokkor már itt voltunk nyitott pince (itt kóstolható meg a 2013-as Mór Város Ezerjója és itt is össze lehet futni 2013. év Móri Borkirálynőjével, Geszler Csillával), többen rácsodálkoztak, hogy itt is vagyunk és milyen közel a városközponthoz: sok dicséretet kaptunk nemcsak a borainkra, de a kellemes atmoszférára is, ezúttal is köszönjük szépen.

Tartottak nálunk már kihelyezett konferenciát, céges csapatépítő programot, borebédeket, borvacsorákat, de voltunk már túrainduló-, érkező hely is. A nagy terek lehetőséget adnak ezen rendezvények tökéletes megkomponáláshoz, melyet izgalmassá tesz, hogy nem egy szokványos helyen van a rendezvény, hanem egy borospincében. Ennek szervezésében és nemcsak lebonyolításában is segítségükre tudunk lenni.
De ha nincs idő, lehetőség eljönni hozzánk, mi a kért helyre is tudunk Móri borvidéki hangulatot varázsolni kihelyezett borkóstolóval.

Olyan szép hely Mór, olyan közel van Budapesthez, Székesfehérvárhoz, illetve remek találkozási pont is Magyarországon, mert Közép-Dunántúl, mindenkinek jól megközelíthető. Olyan jól össze lehet hozni a gasztronómiát a borokkal, akár sváb témában, akár nemzetközi konyhával kiegészítve, remek pinceprogramokkal is színesíteni lehet a konferenciát, év végi hivatalos eseményt, céges ünnepséget. Nagyon jó partnerekkel dolgozunk, akiknek mind a legfontosabb szempontja, hogy a VENDÉGEK jól érezzék magukat. Már a pincében tartani rendezvényt is jó tematika, pláne, ha még megbolondítjuk pár hozzá illő dologgal (zene, bordal, tánc, városvezetés, kastélylátogatás vagy lovaskocsizás előtte).

Anyagilag is jobban járhatnak velünk, hiszen Ezerjó partnerkedvezmény rendszerünknek köszönhetően, aki minket választ az csak nyerhet vele (mind szállásnál, mind étteremnél, mind szabadidős partnereinket tekintve).

Nézzék meg honlapunkat (itt fent vannak szolgáltatásaink árakkal), illetve kérjék ajánlatunkat a személyes elképzelésükre igazítva.

Készítünk még egyedi címkés borokat is, díszdobozos, díszcímkés borokat is. 60 palack felett pedig egyedi kedvezményeket is tudunk adni.

Reméljük sikerült elültetni a bogarat a fülekben :-) és sikerült felvázolnunk egy szuper pincerendezvény vízióját…

Keressen bennünket elérhetőségeinken, még bőven időben vagyunk hozzá, hogy elkezdjük a szervezését!

Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek