• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

ÉVJÁRATVÁLTÁS AKCIÓ

ÉVJÁRATVÁLTÁS AKCIÓ


Élj a lehetőséggel és vásárolj be finom, gyümölcsös, illatos 2016-os borainkból és a Mustlicából. Itt a következő évjárat, kell a hely a pincében, tankolj be a világfajta, gyümölcsös Móri Chardonnay 2016, a parfümös Móri Királyleányka 2016 (elfogyott) és a hungarikum Ezerjó-gyermek Móri Zenit 2016 borainkból tőlünk közvetlenül a pincéből 650 Ft/ palack áron és Mustlica Zenit szőlőből készült 100%-os szőlőlevünkből, vagy rendeld meg tőlünk e-mailen (info@geszlerpince.hu) és futárral elküldjük (min. 1 kartontól, + a szállítási költség).

Szólj az ismerősöknek is! Köszi!

FB meghívónk: ide kattintva

Az évjáratváltás folytatódik két 2017-es Geszler Roséval, a Pinot Noir és a Kékfrankos Roséval:

BORVÁSÁRLÁS: A pincénél (8060 Mór, Martinovics u. 6/c.) borászainkkal előre telefonon egyeztetve hétközben és hétvégén (30) 481 9248; (30) 482 0427; (70) 944 6014 vagy honlapunkról, partnereinktől.

 

Móri Borvidéki Borverseny 2017, arany, Országos Borverseny 2017 ezüst
Ezerjó-gyermek! Illatos, száraz, nagy kedvenc!
Móri Zenit (2016)     
oltalom alatt álló eredetmegjelölésű SZÁRAZ fehérbor; ára: 650 Ft

Szerintünk csúcs ez a bor!  :-)  Illatos, zamatokban gazdag, kerek, finom savakkal és ásványossággal teli, fiatalos, beszélgetős bor. Ezerjó-gyermek. Az Ezerjóból és Bouvier-ből nemesített Zenit otthonára talált Móron, szőlőink a Vértes lábánál fekszenek, amik a legjobb területek. Tippünk: Nem sok borvidéken lehet Zenitet kóstolni, így ha a kezedbe kerül egy palack, csapj le rá, pláne, ha móri… de a legjobban Móron ízlik a pincében, alkalmat pedig mindig lehet találni egy bortúrára! Bor és gasztronómia: 10-12 °C-on hal- és tésztaételek kísérőjeként.
A bor a készlet erejéig kapható.

 

 

Móri Borvidéki Bv. 2017 arany, Országos Bv. 2017 ezüst érmes
Szerintünk nagyon jól sikerült bor!
Móri Chardonnay (2016)     
oltalom alatt álló eredetmegjelölésű SZÁRAZ fehérbor; ára: 650 Ft

Nagy kedvencünk ez a bor: 100% Chardonnay - egy harmonikus, kerek, reduktív bor, egy igazi Jolly Joker.  Miért is?  Nézd: tisztán csillog a pohárban... mint a napsugár. Illatold: érzed milyen friss, ropogós? Ízleld: ilyen savakat nem sok helyen érezhetsz, a Móri Borvidéken azonban minden borunkban; ilyet csak a vértesi mészköves talaj, szőlőhegyeink és a Móri-árok mikroklímája tud. Tippünk: Egy kellemes gyalog- vagy kerékpártúrán az Ezerjó Borúton meg lehet győződni e páratlan táj szépségeiről. Ismerd meg, rabul ejt... a táj is! Bor és gasztronómia: aperitifként 10-12 °C-on, fehér húsokhoz, sajthoz, vagy amihez jól esik
A megújult címkén természetesen visszaköszön Mór, szőlőterületeink olvashatóak rajta középen pedig az Ezerjó Borút fut rajta végig. Így már Csákberénytől indulva Csókakőn át Mórra is el lehet jutni a borúton a Vértes alatti kerékpárúton. A táj gyönyörű, akár csak ez a Chardonnay.
A bor a készlet erejéig kapható.

 

… könnyű, finom rosénk: fröccsnek is remek!


GESZLER ROSÉ Pinot Noir (2017)     
        
oltalom alatt álló földrajzi jelölésű SZÁRAZ Pinot Noir rosé; ára: 650 Ft
Légies, könnyű, reduktív. Fiatalos savak, kirobbanó gyümölcsösség, intenzív, mámorító illatok jellemzik. Fröccsként is igazi felüdülést jelenthet egy hosszú, fárasztó nap után. Legyél párban, barátokkal… ez a rosé népszerű lesz. Tippünk: nyári esték nélkülözhetetlen itala. Bor és gasztronómia: 11-12 °C-on szárnyasokhoz, halételekhez és salátákhoz ajánljuk.
A bor a készlet erejéig kapható.

 

 

 

 

Móri Borvidéki Borverseny 2018 arany
Új rosénk, gyümölcsös, frissítő Kékfrankos rosé: a Kékfrankos évében!
GESZLER ROSÉ Kékfrankos (2017)   
          
oltalom alatt álló eredetmegjelölésű SZÁRAZ Kékfrankos rosé; ára: 650 Ft
Szeretnénk bemutatni az első saját Kékfrankos termésünkből készült illatos, könnyed, gyümölcsös rosénkat. Szűztermés. Remény hegyen termett a szőlő, szép reményekkel indul neki Mórról a világnak. Savai móriak, lendületesek, illatában a piros gyümölcsöket érezheted. Tippünk: Remek választás egy melegebb napon, fröccsként is, hálás ajándékbor: mosolyt kapsz előtte is és utána is… és ez az év a Kékfrankos éve, tudtad? Bor és gasztronómia: 10-11 °C-on, könnyű ételekhez ajánljuk.
A bor a készlet erejéig kapható.

 

 

NEM BOR:

Hogy senki se maradjon ki a koccintás öröméből!

MUSTLICA (2017) 

100 % Zenit szőlőlé (0,75 l) palackozott must; ára: 900 Ft helyett 600 Ft

Magunk ültettük, neveltük, gondoztuk évekig a legnagyobb odafigyeléssel ezt a Zenit szőlőt a Móri Borvidéken, amit aztán a legjobb pillanatban kézzel szedtünk le, és préseltünk, szűrtünk le és zártuk palackba. Így egész évben élvezhető mindenki számára ez a „vezető” 100%-os szőlőlé. Kinek készítettük? MINDENKINEK. Ez benne a legjobb: ihatja kicsi és nagy, kismama és nagypapa, bár azért neki van más is a tarsolyunkban…) Tippünk: hűtve kóstoljuk, ha megbontjuk, nézzünk még aznap az üveg fenekére. Nagyon finom szódával fröccsként fogyasztva is. A palackozott szőlőlé 1,5 évig megőrzi a minőségét, kibontás után hűtve 3 napig fogyasztható. Tárolása, mint a bornál, fénytől védett, hűvös helyen.

 

A palackozott must a készlet erejéig kapható.

 

 

 

 

 


 

Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


KDOP-2.1.1/G-11-2011-0007 - A Geszler családi pince bemutató termének és borkóstoló helységének kialakítása című projekt. Részletek