• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

Ezerjó élményekkel várjuk egész évben!

Ezerjó élményekkel várjuk egész évben!


Különleges helyszínt keres céges (bor)vacsorájához, egy konferenciához, egy emlékezetes csapatépítéshez? Elhívná pincészetünket egy kihelyezett borkóstoló tartására? Meglepné a partnereit, kollégáit, barátait egy egyedi címkés Geszler-borral? Mindenben tudunk segíteni: borainkat, programjainkat magas minőség, jó ár-érték arány és a hozzáadott szívünk-lelkünk, bor és Mór-rajongásunk jellemez.

A Fejér Megyei Hírlap PRÉMIUM magazinjában megjelent hirdetésünk

EGÉSZ ÉVBEN

EZERJÓ ÉLMÉNYEKKEL VÁRJUK!

Járt már pincénkben?
Szeretettel várjuk előzetes bejelentkezéssel a borkedvelő társaságokat, cégeket, baráti társaságokat 75 fős látványborászatunkba (8060 Mór Martinovics u. 6/c.). Remek hely üzleti rendezvények, konferenciák, csapatépítések megtartására. A bor a jó hangulat garanciája.

Tartsa nálunk egész évben rendezvényét, legyen pincészetünk kirándulásuk egy állomása!
A borkóstoló programok hideg- és meleg ételekkel (ősszel, télen: libaétkekkel, disznótorossal is), pinceprogramokkal tehető még emlékezetesebbé!
Május végig Ezerjó nyereményjátékunkban is részt vehetnek a pincevendégek.

Kóstolta már borainkat?
Négy generáció óta foglalkozunk borral, jelenleg 28 hektáron. 2013-as Móri Chardonnay borunk az Országos Borverseny arany és a VinAgora ezüst érmese lett, a Nemzeti (fehér boros) Borválogatott tagja is, ahogy Móri Ezerjónk is. Pincészetünk zászlós borai: a Móri Ezerjó és a Móri Királyleányka ezüstöt nyertek az O.B-en. Zöld Veletelink pedig Magyarország legjobb Újbora lett 2014 novemberében.

Ajándékozza borainkat kollégáinak, partnereinek!
Díszdobozban, egyedi címkével is remek ajándék egy palack móri Geszler-bor!
Borainkat, programjainkat magas minőség, jó ár-érték arány és a hozzáadott szívünk-lelkünk, bor és Mór-rajongásunk jellemez.

Kiszállítás, kitelepülés, info
Meghívásra a pincén kívül is tudunk borkóstoló programokat, borvacsorákat tartani! Ha érdekli borkínálatunk, kóstolóprogramjaink, kérdése van keressen bennünket: +36 (20) 552 7030; info@geszlerpince.hu www.geszlerpince.hu  FB: geszlerpince
 

Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek