• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

Legeredményesebb pincészet lettünk Fejér megyében

Legeredményesebb pincészet lettünk Fejér megyében

 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara - NAK által szervezett I. Fejér Megyei Palackos Borok Versenyén pincészetünk egy nagyon erős mezőnyben 5 arany éremmel (Móri Ezerjó 2013, Móri Ezerjó 2014, Móri Királyleányka 2014, Vértes kincse 2014, Móri Chardonnay 2013) és 1 ezüsttel (Geszler Rosé 2014) a legeredményesebb pincészet lett Fejér megyében. A Móri Borvidék borászai nagyon szépen szerepeltek: hajrá Mór!

A díjakat a Geszler Családi Pincészet képviseletében Geszler József kisunokájával Lucával vette át Agárdon a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Vezetőségétől

 

Rögtön meg is ünnepelték az eredményeket a fejér megyei borászok jobbnál jobb borokkal és pálinkákkal. Hiszen a remek Agárdi Pálinkafőzde Cigánymeggy Fesztiválján kerültek ünnepélyes átadásra a díjak 2015. június 4-én Köszönjük a borverseny életre hívását, a szervezést, a szép festett vázákat a NAK Fejér Megyei Szervezetének, Kiss Barbarának Magyarország Borkirálynőjének (aki a Móri Borvidék borászaival és Rákóczi Feri műsorvezetővel is örült velünk). 

 

A Móri Borvidék képviseletében a Sáfrán Pince és a Geszler Családi Pincészet vett részt a díjátadón. Az Agárdi Pálingafőzdében Kiss Barbarával Magyarország Borkirálynőjével készült vidám csoportkép. Maciiii :-)

Rákóczi Feri műsorvezető nagyon örült a Móri Ezerjónknak, ami arany érmet kapott a versenyen. Geszler József mesélt pár móri storyt neki, hogy felkeltse az érdeklődésést egy jó Móri Borviéki túrához! Vajon sikerült? Kiss Barbara pedig a fejér megyei borvidékeről, borokról mesélt Ferinek!

Két gyönyörű vázát is nyertünk, Köszönjük szépen! Pincénk dísze lesz.

Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek