• Pincelátogatás
  • Mór
  • Ezerjó élmény-válogatás

Nyitott Pince Napok Móron

NYITOTT PINCE NAPOK

május 26-án:   10 órától – 17 óráig      
május 27-én:   10 órától – 17 óráig    
  


A pincében a Nyitott Pince Napokon 50%  kedvezménnyel kóstolhatók a következő borok Móri Ezerjó sz., Móri Királyleányka fsz., Móri Chardonnay fsz., Móri Zenit fsz., Vértes kincse sz., fsz. (2009, 2010) minőségi fehérborok (ezen palackos borainkból 3 fajta választható kóstolásra, 3x 0,5dl)


A kóstoláshoz – grátisz – borkorcsolyát biztosítunk, mégpedig: a borok mellé egy igazi sváb különlegességet: kvircedlit szolgálunk fel.


Egyéb ételajánlat a pincénél: Paraszttál (kolbász, szalonna, paprika, paradicsom, hagyma, főtt tojás, friss kenyér) 900 Ft+áfa/fő  A kóstolót megelőzően min. 1 nappal jelezzék, ha kérik, akkor ott már nem tudunk készíteni sajnos. Vegetáriánusoknak a kolbászt és szalonnát sajtokkal helyettesítjük.


A pincében a Nyitott Pince Napokon  pinceáron kedvezménnyel vásárolhatók a kóstoltatott borok.


A pincénél vagy közelében fellelhető nevezetességek, pünkösdi programok: Keressék honlapunk Mór menüpontjában és rendezvénynaptárunkban.


Szállásajánlat a pincénél, vagy környékén: Keressék szintén honlapukon az Ezerjó-élmény Válogatás partnerkedvezmény szolgáltatásunkban, foglaljanak szállást, vegyék igénybe partnereink szolgáltatásait kedvezményesen.

 

Tetszett? Ossza meg másokkal is!


Geszler Pince borajánló
Geszler Családi Pincészet

Elérhetőségeink

Geszler Családi Pincészet

Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pince:

8060 Mór, Zrínyi u. 25.

Modern látványborászat:

8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

Geszler József +36 (30) 481-9248
Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Térkép

Hírlevél

Értesülj rendszeresen a móri, borvidéki hírekről, eseményekről. Borainkról, „Ezerjó” programjainkról, akcióinkról, hogy hol és mikor merre járunk, hol találkozhatsz velünk. Kövess minket a Facebook oldalunkon és a Pinterest oldalunkon is és iratkozz fel a hírlevelünkre:


VP3-4.2.2-16
Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása pályázat.
Részletek